Македонија

ФОТО: Велешани и денес побараа избори на 5 јуни

ФОТО: Велешани и денес побараа избори на 5 јуни

Дождот не беше пречка голем број велешани и денес да се соберат и да ја дадат својата поддршка за Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

gdom-veles-768x432

Велешани и денес со истите ставови и барања, одржување на избори на 5 јуни за излез од политичката криза и просперитет на Македонија.

gdom-veles2-768x432