Македонија

ФОТО: Велешани порачаа – Избори на 5 јуни

ФОТО: Велешани порачаа – Избори на 5 јуни

Голем број граѓани на Велес и вечерва се собраа со цел да му дадат поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.veles-gdom-1-1-640x360