понеделник, 27 март 2017  |  Вести денес: 59

ФОТО: Величенствените облакодери на иднината!

4

Последни вести

Прочуениот магазин за архитеткура и дизајн „еВоло“ неодамна организираше натпревар за најдобро идејно решение за облакодер во 2016. година.

На адресата на редакцијата притигнаа бројни интересни решенија, а еве дел од нив…

6 - Copy

1 - Copy

2 - Copy

3 - Copy

4 - Copy

5 - Copy

7

Најчитани вести