четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Велигденски воз на Македонски Железници Транспорт АД

veligdenski-voz3

Последни вести

Македонски Железници Транспорт АД на Железничката станица во Скопје го промовирашпе тематскиот Велигденски воз.

veligdenski voz2

Возот сообраќа во празничните денови со тематски содржини соодветни на празничните денови.

veligdenski voz

veligdenski voz1

Најчитани вести