Македонија,Крими хроника

ФОТО: Верижен судир во Скопје, полициски автомобил во „сендвич“

ФОТО: Верижен судир во Скопје, полициски автомобил во „сендвич“

Верижна сообраќајка се случи во центарот на Скопје. Во сообраќајката за среќа нема повредени и причинета е само помала материјална штета.

n1

Во сообраќајката учесници се три возила, а едно од нив е полициско, кое е најдено во „сендвич“ помеѓу другите два автомобили.

n2Фото: Прес24