Магазин

ФОТО: Верувале или не, овие девојки се близначки!

ФОТО: Верувале или не, овие девојки се близначки!

Верувале или не, Луси и Марија Алимер од Глочестер се двојајчани близначки, а кога ќе ги погледнете ќе сфатите дека тие воопшто не наликуваат една на друга.

Близначките имаат по 18 години.

bl1

Луси има бела кожа и црвена коса, а Марија има темен тен и темна виткана коса.

Нивната мајка Дона е половина Јамајчанка, а татко им Винс е бел.

bl2

Неверојатен пример кој покажува како се мешаат гените при создавање на нов живот.