Бразил2014,Спорт

ФОТО ВЕСТ: Е вака се навива за Германија

ФОТО ВЕСТ: Е вака се навива за Германија

Освен по светската титула на Германија и победничкиот погодок на Марио Геце, финалниот натпревар ќе биде запаметен и по убедливи најзгодниот фан на Германија кој се појави на трибините на стадионот во Рио да Жанеиро и веќе познатата формула на Лариса Рикелме, мобилниот да биде сместен меѓу градите, го привлече вниманието на сите фудбалски фанови во целиот свет.