Балкан

ФОТО: Ветер дувна автомобил, удрил во куќа и се запалил

ФОТО: Ветер дувна автомобил, удрил во куќа и се запалил

Ветер оддувал цел автомобил вчеравчер во Пула, Хрватска.

Сопствениците од сон ги разбудил алармот од возилото. Тоа удрило во гаражната врата по што избил пожар.

Во пожарот комплетно им изгорело нивното Фијат Уно. Не помогнале ниту пожарникарите кои веднаш пристигнале на местото на пожарот.