Македонија

ФОТО: Ветерот руши дрвја – падна елка во парк

ФОТО: Ветерот руши дрвја – падна елка во парк

Внимавајте кога поминувате покрај дрвјата – силниот студен ветер руши стебла.

Оваа елка е сликана во Градскиот парк и е една од многуте дрвја кои паднаа како последица на вчерашното силно снежно невреме што го зафати Скопје и цела Македонија.

elka1

elka2

 

ФОТО: Сител.мк