Македонија

ФОТО: Ветерот силно го разбранува Охридското Езеро

ФОТО: Ветерот силно го разбранува Охридското Езеро

Ветрот кој дуваше вчера во Охрид силно го разбранува Охридското Езеро. Високите бранови кои се креваа и по неколку метри, го заплискаа целото крајбрежје, вклучувајќи го и градскиот кеј и пристаништето, јавува порталот Ohrid News.

ezerooo

ezeroo_2

ezerooo_4

фото: Ohrid News