Магазин

Фото+Видео: Баксузни деверуши, овие девојки немаат среќа дури ни на туѓи свадби

Фото+Видео: Баксузни деверуши, овие девојки немаат среќа дури ни на туѓи свадби

Среќа, смеење и добар помин се очекуваат на секоја свадба. По церемонијата на венчавката, традицијата е невестата да не гледа позади себе на кому му го фрла бидермаерот, а сите жени кои биле присутни на ова случување се обидуваат да го фатат.

Верувањето е дека онаа жена која ќе успее да фати бидермаерот, е онаа следнаѕа која ќе се мажи.

Но, што ако бидермаерот падне во фонтана? Тогаш секако голем број на жени ќе скокнат во водата! А, некои се дури до толку одлужни да стигнат до букетот што скокаат преку другите за да дојдат до него.

svadba-baksuzi-foto-ytps-1426694726-626899

svadba-baksuzi-foto-ytps-1426694791-626901

Што се случува во ситуации кога случајно ветерот дувне малку посилно и и го подигне фустанот, столицата на која седи пропадне или пак птица одлучила да ја направи „онаа работа“ над нејзината глава?

Погледнете ги деверушите кои зажалиле што воопшто се појавиле на свадбата: