Магазин

ВИДЕО: Еден поинаков продавач во Јапонија

ВИДЕО: Еден поинаков продавач во Јапонија

Во Токио е сместена една мала трафика, наречена Сузуки, која овие денови привлекува големо внимание.

Се работи за една сосема обична трафика, во која можете да купите обични работи како цигари, чоколади, весници…Но, она што ја издвојува оваа продавница од останатите е „продавачот“ кој ги услужува купувачите.

Оваа трафика привлекува големо внимание па во неа поминуваат не само обичните луѓе кои имаат потреба нешто да купат, туку и бројни туристи кои сакаат да за запознаат и фотографираат.

Погледнете…

1407274326ka0

trafika1

trafika3