ТОП,Македонија

ФОТО+ВИДЕО: Граѓани од сите страни кон собирот на ГДОМ

ФОТО+ВИДЕО: Граѓани од сите страни кон собирот на ГДОМ

Граѓаните сплотени во масовен број излегоа да ја дадат својата поддршка на собирот организиран од ГДОМ.

Народот упатува јасна порака: ДА за избори на 5-ти јуни, НЕ за деструкции и црни сценарија од страна на СДСМ.

Пред македонското Собрание пристигнуваат огромен број граѓани, а од минута во минута бројот на присутните расте.

Се вее македонското знаме, се пеат патриотски песни, во една мирна и позитивна атмосфера.

gdoom 1

gdooom

gdooom3

aerodrom

aerodrom-2-640x360

narod-gdom1-640x360