Магазин

Фото+Видео: Јахта која е забранета за мажи

Фото+Видео: Јахта која е забранета за мажи

Дизајнерката Лидија Берсани ја креирала првата луксузна јахта која е наменета само за жени.

Бело-златната јахта е со должина од 80 метри и целно е направена само за жени, украсена е со кристали, злато, крзно и цвеќе.

Таа го носи името „Бела“, што на превод од италијански јазик значи „убава“.

Ѕирнете во нејзината внатрешност:

la-bela-1422968681-613608

la-bele-jahta-luksuz-foto-profimedija-1422966965-613583

la-bele-jahta-luksuz-foto-profimedija-1422966965-613585

la-bele-jahta-luksuz-foto-profimedija-1422966965-613588

la-bele-jahta-luksuz-foto-profimedija-1422966965-613589

la-bele-jahta-luksuz-foto-profimedija-1422966965-613590

profimedija-1422968495-613606