Магазин

Фото+Видео: Како да пресликате фотографија на дрво

Фото+Видео: Како да пресликате фотографија на дрво

Оргинален подарок или совршен украс за во домот. Овој украс ниту бара многу, ниту пак е скап. Доволно е да издвоите малку време и труд и да го следите упатството.

Ќе добиете идеален подарок, украсен детал или пак вреден спомен на кој секој ќе му завидува.

Од материјал потребно ви е:

Испечатена фотографија на хартија

Плочка од светло дрво (липа, топола…)

Лепак

Сунѓер и

Лак за коса

fotografija-na-drvo-1425899240-55456

fotografija-na-drvo-1425901202-55473

Погледнете како можете да го направите тоа: