Спорт

Фото+Видео: Шавија гола ја прослави победата на Србија

Фото+Видео: Шавија гола ја прослави победата на Србија
Шавија се соблече гола поради победата на Србија против Чешка

Во забавната емисија “Ексклузив”, старлетата се соблече целосно гола, како од мајка родена, а сето тоа беше поради победата на Србија во полуфиналето.

Ех да се најдеше некоја девојка вака да ги мотивира и нашите кошаркари, можеби ќе го повторевме успехот од Литванија…