Магазин

ФОТО+ВИДЕО: Се родија држејќи се за раце, еве како изгледаат сега

ФОТО+ВИДЕО: Се родија држејќи се за раце, еве како изгледаат сега

Точно на денот на мајката минатата година се родија сестрите Џена и Џилијен. За овие преслатки девојчиња тогаш слушнаа сите, зошто на свет дојдоа држејќи се за раце.

Џена и Џилијен денес имаат една година и секојдневно ги радуваат своите родители.

Имено, родени се со царски рез и спаѓаат во ретка врста на близнаци. Тие се „моно моно“ близначки, што значи дека делеле иста постилка и водењак.