Македонија

(ФОТО+ВИДЕО) Снежна виулица на Водно

(ФОТО+ВИДЕО)  Снежна виулица на Водно

Велосипедисти кои вчера вечерта возеле до врвот на Водно се изненадиле кога забележале дека вее снег. Наместо пролетна атмосфера, горе ги дочекала мала снежна виулица.

2500sneg-02