Магазин

ФОТО/ВИДЕО: Со прегратки и овации Даниел пречекан на аеродром

ФОТО/ВИДЕО: Со прегратки и овации Даниел пречекан на аеродром

Балканскиот миленик и победникот на првиот регионален Х Фактор, Даниел Кајмакоски денеска пристигна во Скопје, а неговите обожавателки со овации, прегратки и многу љубов го пречекаа на аеродром. Стотина девојчиња му посакаа добредојде на талентираниот Македонец, кој не ги штедеше своите прегратки.

 

DSC_0983

 

 

DSC_1049

 

DSC_1096

 

DSC_1044

 

DSC_1074