Магазин

ФОТО: Викторија Бекам ја претстави новата колекција очила за сонце

ФОТО: Викторија Бекам ја претстави новата колекција очила за сонце

Познато е дека Викторија Бекам не излегува од дома без добри очила за сонце, па сосема беше очекувано во нејзината колекција да има линија и на овој моден додаток.

bekam-ocila-2

Новата колекција за есен и зима во фокус ги стави парчињата што може да се носат во секојдневниот живот и што беа лесно прилагодливи за сите видови облека, но сепак се мошне раскошни во смисла на изработката и користените материјали.

bekam-ocila-1

Омилените модели од претходните сезони сега се редизајнирани, а врвната изработка е видлива и во материјалите што се користат како и во силната текстура на рамките.

bekam-ocila-naslovna