среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 40

ФОТО: Вистинска зимска идила во Хрватска

1

Последни вести

Плитвичките езера во Хрватска се прогласени за најубав хрватски национален парк на кој туристите тешко можат да одолеат.

Во моментов – пример за вистинска зимска идила. Топло ви препорачуваме, кога ќе бидете во можност задолжително да го посетите овој национален парк.

2

3

4

5 6

7

8

9

Најчитани вести