Магазин

ФОТО: Влезе гол во смрзнато езеро за да спаси патка

ФОТО: Влезе гол во смрзнато езеро за да спаси патка

Човекот од овие фотографии е вистински херој.

Тој скокнал во замрзнато езеро за да спаси патка, која била заробена под површината на смрзнатиот слој.

Реагирал веднаш и благодарение на тоа тие денес се вистински пријатели.

patka1

patka2

patka3