Македонија

Фото: ВМРО-ДПМНЕ слави 25 години од основањето

Фото: ВМРО-ДПМНЕ слави 25 години од основањето

Нашата сила е нашиот народ, нашиот народ е нашата држава.

ВМРО-ДПМНЕ денеска одбележува 25 години од основањето под слоганот „Нашата сила е нашиот народ, нашиот народ е нашата држава “.

vmro

Илјадници граѓани се собраа на едно место, за да прослават 25 години од основањето на ВМРО-ДПМНЕ, а ова е дел од моменталната атмосвера на прославата.

vmro3

vmro4

vmro5

vmro7