среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 41

ФОТО: Во немоќ и очај продолжува деструктивното однесување на СДСМ

По вчерашниот масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Велес, паранојата на СДСМ се зголемува и продолжуваат со уништување на билборди на ВМРО-ДПМНЕ.

билборди

Поврзани вести

Во немоќ и очај на само 12 дена пред изборите, свесни за слабата поддршка која ја добиваат од граѓаните, продолжуваат со уништување на рекламни билборди на ВМРО-ДПМНЕ, овој пат во Велес.

Претходно беа уништени штабови на ВМРО ДПМНЕ во Кавадарци и Неготино.

1

2

А уништуваа билборди да ВМРО-ДПМНЕ и во Штип и Куманово.

3

4

5

6

Најчитани вести