петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 39

ФОТО: Војската го одбележува Денот на АРМ со максимална ангажираност на терен

arm-vojnici11-1-640x360

Последни вести

Стотици припадници на АРМ 24-тиот роденден ќе го одбележат обезбедувајќи ја јужната државна граница, но и неуморно ангажирајќи се во справување со последиците предизвикани од поплавата во скопскиот регион.

arm vojnici

arm vojnici1

arm vojnici3

arm vojnici5

arm vojnici6

arm vojnici7

arm vojnici8

arm vojnici10

arm vojnici2

arm vojnici4

arm vojnici9

На довербата се возвраќа со пожртвуваност.

Најчитани вести