Магазин

ФОТО: „Вучиќ извини, ние сме на Карибите!“

ФОТО: „Вучиќ извини, ние сме на Карибите!“

Неколку момци од Србија на интересен начин упатија порака до српскиот премиер Александар Вучиќ.

По повод апелот на премиерот да граѓаните на Србија да летуваат во својата земја и со тоа да допринесат за развојот на туризмот, овие момци се огласија од морето и преку песокот напишаа „Вучиќ извини“.

Фотографијата на момците кои се излежуваат на Карибите стана вистински хит на своите друштвени мрежи и тоа поради пораките кои ги упатија кон премиерот на Србија Александар Вучиќ.

„Премиерот пред некој ден рече дека Србите кои ќе летуваат во Србија ќе имаат даночни олеснувања, но јеб**а ние сме на Карибите“, напиша еден од нив.