Магазин

ФОТО: За некој автомобилот е поважен од човечкиот живот

ФОТО: За некој автомобилот е поважен од човечкиот живот

Србија, Хрватска и БиХ се навистина во тешка состојба по полавите кои одзедоа и човечки животи. Но, оваа фотографија е доказ дека секој го брани она што му е најмило, па така сопственикот на овој автомобил ги измешал приоритетите…

Фотографијата е направена во Славонски Брод во Хрватска и е вистински хит на социјалните мрежи.