Магазин

ФОТО: Задник кој ќе ви го разубави денот

ФОТО: Задник кој ќе ви го разубави денот

Дваесет и четиригодишната манекенка Сара Сампаио секогаш им го разубавува денот на своите машки следбеници на социјалните мрежи.

Близначката на Адријана Лима, како што ја нарекуваат во светските медиуми, овие денови снима кампања за брендот “Victoria’s Secret” на Бора Бора.

Друштво и прави колешката, а заедно прават шоу!

Погледнете…

z