сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

(ФОТО) Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ

фросина Ременски станала член на ВМРО-ДПМНЕ во 1999 година. Нејзините тогашни сопартијци не ја паметат најдобро. Велат дека не им оставила посебен впечаток. Немала поголем потенцијал ниту капацитет за посериозни обврски.

Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ

Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Станувам член на ВМРО-ДПМНЕ. Ја прифаќам политичката платформа и другите важечки документи усвоени од партијата. Станувам доброволно член на ВМРО-ДПМНЕ и го задржувам своето право да ја напуштам партијата доколку за тоа се појави потреба од било какви причини.

-Оваа изјава ја потпишала новата министерка за труд и социјална политика Фросина Ванче Ташевска, сега Ременски на Божик, 07.01.1999 година. Со пополнување на пристапницата во месниот комитет Црквена маала во Крива Паланка тогаш 22 годишната Ременски станала член на ВМРО-ДПМНЕ.
Нејзините тогашни сопартијци со кои разговаравме не ја паметат најдобро. Велат де

Најчитани вести