Македонија

ФОТО: Заев исплукан на социјалните мрежи

ФОТО: Заев исплукан на социјалните мрежи

По објавувањето на видеото на кое се гледа и слуша дел од средбите меѓу премиерот Никола Груевски и претседателот на опозицијата Зоран Заев, на кои Заев признава дека земал материјали и соработувал со странски служби, на социјалните мрежи се појавија низа навредливи коментари за лидерот на СДСМ Заев, пишува Курир.мк.

Видеото ги разгневи граѓаните, кои според коментарите за Заев се побараа „јавна егзекуција“, а го ословуваа и како  „предавник“ на државата кој не заслужува да живее.

Јасно е дека граѓаните бараат апсење на Заев и негово праќање во Идризово за каде немаат баш и најдобри намери.

Еве дел од тие коментари:

s

s1

s2 s3

s4