Балкан

ФОТО: Загреб како во бајка

ФОТО: Загреб како во бајка

Главниот град на Хрватска и оваа година блеска во новогодишните бои.

Граѓаните уживаат во прекрасната атмосфера и грееното вино и покрај студеното време.

Погледнете…