вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

ФОТО: Започна асфалтирањето на патниот правец Обршани- Боротино

paten-pravec-obrsani-640x426

Последни вести

Започна асфалтирањето на регионалниот патен правец Обршани- Боротино, во должина од околу 4 километри.

Реконструкцијата е вредна околу 500 илјади евра, а се очекува патот да биде завршен до крајот на овој месец.

Инвестицијата се реализира преку Јавното претпријатие за државни патишта.

paten pravec obrsani1

Овој пат не беше предвиден во програмата, но проектот се реализира по барање на жителите.

Најчитани вести