Магазин

ФОТО: Заринка во тазе асфалт со Јагуар вреден 100 илјади евра

ФОТО: Заринка во тазе асфалт со Јагуар вреден 100 илјади евра

Јагуар вреден 100.000 долари заринка во тазе асфалт.

„Возачот на овој луксузен автомобил мислеше дека е премногу важен за да чека во сообраќаен метеж. Инстант карма казна“, напишал корисникот кој ја закачил оваа фотографија на интернет.