Магазин

ФОТО: Застрашувачко торнадо од риби

ФОТО: Застрашувачко торнадо од риби

Октавио Абурто е мајстор за подводни фотографии. Овие одлични фотографии ги направил во Националниот парк Кабо Пулмо во Мексико.

Уживајте во овие фотографии на јатата риби кои што се движат како торнадо.