четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

ФОТО: Жешка фотосесија на Кендис Свонепул

Најновата жешка фотосесија на Кендис Свонепул за Викторија Сикрет ја подгреа температурата и речиси сите ги остави без зборови.

kendis-naslovna-1

Поврзани вести

Најновата жешка фотосесија на Кендис Свонепул за Викторија Сикрет ја подгреа температурата и речиси сите ги остави без зборови.

Жешка фотосесија на Кендис Свонепул

Жешка фотосесија на Кендис Свонепул

Топ моделот и Ангел на Вкторија сикрет се фотографираше за најновата рекламна кампања на познатиот бренд.

Жешка фотосесија на Кендис Свонепул

Жешка фотосесија на Кендис Свонепул

Со сигурност, 27 – годишната убавица ќе ја подгрее температурата во овие зимски денови, кај сите оние што ќе ја погледнат најновата реклама.

Најчитани вести