Магазин

ФОТО: Жената со најголемите силиконски гради

ФОТО: Жената со најголемите силиконски гради

Германката Мајра Хилс попозната како Бишајн е жената со најголемите вештачки гради на светот.

Работи како модел и е горда сопственичка на гради кои тежат неверојатни 18 килограми.

Моделката стана светски позната по нејзините гради, за кои вели дека тешко си наоѓа облека бидејќи речиси ниедно парче не може да ги покрие.

Погледнете како изгледа таа.

2

3

4