Магазин

ФОТО: Ѕирнете во длабочините на Индискиот океан

ФОТО: Ѕирнете во длабочините на Индискиот океан

Океанот е мистерија, спој на недопрена природа, водна флора и фауна, кои на најхрабрите нуркачи им нуди необично патување во непознат свет.

Далеку од загадените подрачја, калливите реки и штетите од  човекот, Индискиот океан е вистински рај за заљубените во подводните истражувања. Неверојатен свет на морски суштества, риби, корали и растенија ги пречекува туристите кои ќе решат да се нурнат во овој свет.

Погледнети прекрасните фотографии од овој бесконечен азурен корален рај.

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA

U DUBINAMA INDIJSKOG OKEANA