Магазин

ФОТО: Ѕирнете во домот на Северина и Игор

ФОТО: Ѕирнете во домот на Северина и Игор

Северина и Игор Којиќ сакаат да ја покажуваат нивната семејна идила на социјалните мрежи.

💫

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Со објавувањето на фотографии од нивниот заеднички живот, тие им овозможија на сите да ѕирнат во нивниот дом.

✌️

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Jedna slika milion reči. Христос Вaскрсе!

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on