Магазин

ФОТО: Зрче – убавици на секој чекор и музика до зори

ФОТО: Зрче – убавици на секој чекор и музика до зори

Балканската Ибица – хрватското Зрче е местото каде дефинитвно ќе си поминете лудо и незаборавно.

Тука се е дозволено…се во знак на добрата забава. Столовите кои се наоѓаат во базенот, убавиците кои се на секој чекор и музика до зори…

 

2

3

4