Магазин

Фотогалерија Еко Грин Викенд во Маврово

Фотогалерија Еко Грин Викенд во Маврово
Вчера започна вториот  Еко Грин Викендот во Маврово. На првата фестивалска вечер настапија План Г, Ареа и Бајага заедно со своите Инструктори. Фестивалот вчера го затвори ДЈ Зомакс. На Фестивалот присустваа и директорот на Националниот Парк „Маврово“ Онер Јакуповски и градоначалникот на Маврово г-дин Мукрем Мемети.
area 1  10553513_667080286714458_5963469000170378020_n  10376727_667083890047431_4388998956776501300_n  10553513_667080286714458_5963469000170378020_n  PLan G  Oner Jakupovski (direktor na NP Mavrovo i Gradonacalnikot na Mavrovo G-din Mukrem Memeti) (2)  10472842_667083046714182_9135343898746476313_n (1)
 Утрово во Маврово започна и детското катче со „Се За Роденден“, каде што најмладите се дружат и играат едукативни игри а започанта е и презентацијата на опрема за нуркање, лов и риболов…
Вечерва на сцената мавровската публика ќе ја забавуваат ДЈ Гоце Саф, Бед Копи и Грамофонџии.