ТОП,Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Груевски со многу емоции пречекан од народот

ФОТОГАЛЕРИЈА: Груевски со многу емоции пречекан од народот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски со многу емоции денес беше пречекан во Трново, битолско.

gruevski-trnovo-gragjani-640x427

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ присуствуваше на Семакедонската средба “Илинден – Трново 2016. Присутните граѓани му изразија поддршка на Груевски.

gruevski-trnovo-gragjani1-640x427

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во Трново беше пречекан со прегратки, ракувања, голем број поздрави.

gruevski-trnovo-gragjani6-640x427 gruevski-trnovo-gragjani7-640x427 gruevski-trnovo-gragjani3-640x427 gruevski-trnovo-gragjani2-640x427