петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 48

Фотографии од Њујорк затрупан со снег

Гувернерот Њујорк, Ендрју Куомо, прогласи вонредна состојба, како што сторија и гувернерите на уште десет сојузни држави на истокот од САД.

Фотографии од Њујорк затрупан со снег

Фотографии од Њујорк затрупан со снег

Поврзани вести

Снежната бура Џонас, или од медиумите наречена „Сноузила“, којашто го парализираше најголемиот дел од американскиот источен брег во саботата, го замре животот во главниот град Вашингтон и предизвика затворање на сообраќајниците, мостовите и тунелите во Њујорк .

Најмалку 19 луѓе ги загубиле животите во неколку американски сојузни држава во снежните виулици, најголем дел во сообраќајни несреќи, а тројца починале во Њујорк чистејќи снег.

 

Гувернерот Њујорк, Ендрју Куомо, прогласи вонредна состојба, како што сторија и гувернерите на уште десет сојузни држави на истокот од САД.

Погледнете ги фотографиите направени во Њујорк пред два дена, од фотографот Џексон Крули.

10

9

8

7

6

5

4

3

2

 

Најчитани вести