Магазин

Фотографии во совршениот миг

Фотографии во совршениот миг

Фотографијата е една од најголемите уметности, но уште поголемо е задоволството и магијата кога фотографот ќе го кликне копчето во совршениот миг.

Заборавете на оние фотографии од насловните и низ страници на магазините, зад кои стојат часови подготовка и компјутерска обработка,овие фотографии се вистинска умешноста која остава без зборови.

Секоја чест за фотографите кои успеа да ги овековечат овие несекојдневни моменти.

29-eagle-perfect-timing

32-3449132166_fe6117a161_b

35-headless-gymnast-perfect

40-moving-car-with-hand-fro

41-underwater-group-photo-s

42

43-moon-crane-perfect-timin

44-partial-solar-eclipse-de

46-ladybug-dandelion-perfec

48-the-moon-through-north-w

49-meta-flamingo-perfect-ti

50-cats-heart-shape-with-ta

1-full-moon-olympic-rings-l

deer

4-just-a-pinch-buddah-perfe

6-perfect-timings-swimmer-w