Магазин

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ПРЕДИЗИВКУВА ГНЕВ: Му тетовирала веѓи на своето бебе!

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ПРЕДИЗИВКУВА ГНЕВ: Му тетовирала веѓи на своето бебе!

Млада мајка сакајќи нејзиното бебе да изгледа како неа ја реализирала својата болна амбиција со трајна тетоважа на веѓите на бебето.

Работата да биде уште полоша, фотографијата со бебето ја споделила на социјалните мрежи, како да сторила нешто на  што треба да се гордее.

Светските медиуми ја пренесоа оваа фотографија која буквално  го преплави интернетот, а коментари на осуда летаат од сите страни.