Магазин

Француски десерт со јагоди

Француски десерт со јагоди

Доколку ви се јаде нешто слатко, а сакате да пробате нешто ново, францускиот десерт со јагоди е одличен избор!

Ви треба лепче во форма на квадрат, крем, јагоди, јајце и презла.

Следете ги фотографиите и создадете ремек дело со кое ќе ги изненадите вашите најблиски!

blago

blago1

blago3

blago5

blago6