Свет

Французинка киднапирана во Јемен

Французинка киднапирана во Јемен

Француското Министерство за надворешни работи, преку својот портпарол го потврди грабнувањето на француска државјанка која работела во меѓународна хуманитарна организација во Јемен.

Засега не откриваат повеќе детали за грабнувачите.