Магазин

Фризерите откриваат: Оваа фризура одговара за секоја жена!

Фризерите откриваат: Оваа фризура одговара за секоја жена!

Пред да го промените радикално вашиот изглед, дознајте која фризура и стои совршено на секоја жена.

Верувале или не, станува збор за косата со должина до рамиња и она што е најважно, воопшто не е важно дали имате права коса или брановидно исфенирана.

Не само што е вистински хит оваа година, туку оваа должина на косата одговара и за млади девојки, но и за повозрасни жени.

Исто така, фризерите велат дека оваа фризура е попрактична за одржување од кратката и од долгата коса. Освен тоа совршено изгледа и на дамите што имаат природно виткана коса.

Значи, воопшто не е важно дали имате права или виткана коса, тајната на оваа фризура се крие во должината.