Македонија,Крими хроника

Фрлена бомба кашикара во ноќниот клуб „Мистик“

Фрлена бомба кашикара во ноќниот клуб „Мистик“

Напаѓач скршил стакло од врата во скопскиот ноќен клуб „Мистик“, и внатре  фрлил рачна бомба „кашикара“. Од експлозија, оштетен бил инвентарот во објектот.

Инцидентот се случил во ноќта меѓу 10 и 11 јуни, годинава.

Извршен е увид  на лице место и се’ преземаат мерки за откривање на сторителот.