Балкан

Фрлена бомба во Студентскиот центар „Никола Тесла“ во Бања Лука

Фрлена бомба во Студентскиот центар „Никола Тесла“ во Бања Лука

Непознато лице утрово активирало бомба во Студентскиот центар „Никола Тесла“ во Бања Лука. Полицијата за овој настан е известена во 3:40 часот. Бомбата е активирана меѓу двата павилјони.

Според полициските информации,, нема повредени и причинета е само материјална штета.