Спорт

Фудбалер нападна судија за време на натпревар во битолско

Фудбалер нападна судија за време на натпревар во битолско
Фудбалер од „Силекс“ се обидел да намести натпревар

Фудалер на „Могила БИ Милк“ го нападнал главниот судија за време на вчерашниот натпревар со фудбалскиот клуб „Победа“ во село Лисолај, битолско.

Б.К. (31) од Битола го нападнал главниот судија В.Ѓ.(26) исто така од Битола.

Од страна полицијата на Б.К. му е издаден платен налог по член 3 казнив по член 13 од Законот за спречување на насилство и недостојно однесување на спортски натпревар.